Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας (Security)

Το ΚΕΚ ΕΡΕΙΣΜΑ, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Cambridge και το φορέα Vellum Global Educational Services Α.Ε., έναν από τους κορυφαίους παρόχους Πιστοποιήσεων στην Ευρώπη, διοργανώνει προγράμματα τηλεκατάρτισης προσωπικού ασφαλείας (Σεμινάρια Security).

Αντικείμενο του προγράμματος:

Αντικείμενο του προγράμματος είναι η τηλεκατάρτιση για τη συμμετοχή υποψηφίων στις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ και του ΚΕΜΕΑ και την απόκτηση επαγγελματικής πιστοποίησης προσωπικού ασφάλειας (Security)

Κόστος συμμετοχής στο πρόγραμμα:

Τριακόσια ευρώ (300€) για κάθε συμμετέχοντα που επιθυμεί να συμμετέχει από ιδιωτικό του χώρο στο τμήμα τηλεκατάρτισης

Τριακόσια πενήντα ευρώ (350€) για κάθε συμμετέχοντα που επιθυμεί να συμμετέχει από το χώρο του Εκπαιδευτικού Κέντρου στο τμήμα τηλεκατάρτισης.

Κατεβάστε την αίτηση συμμετοχής εδώ...

 

Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και να δηλώσετε συμμετοχή, παρακαλούμε επικοινωνήστε στα παρακάτω τηλέφωνα: 2610315495, 2613010074, 2613012630 ή επισκεφθείτε την Κεντρική Εκπαιδευτική δομή του ΚΕΚ ΕΡΕΙΣΜΑ στην οδό Καποδιστρίου 96-98, 262 24 – Πάτρα, ώρες προσέλευσης ενδιαφερομένων από  09:00 έως 21:30 καθημερινά και Σάββατο από 09:00 έως 15:00.

 

 

Υποβάλετε ηλεκτρονική αίτηση για το πρόγραμμα

 

Υποχρεωτικό πεδίο!

Υποχρεωτικό πεδίο!

Invalid Input

Υποχρεωτικό πεδίο!

Invalid Input


Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντική για την εταιρεία ΒΕΝΕΤΙΑ ΣΙΑΣΤΑΘΗ & ΣΙΑ Ο.Ε. και για το λόγο αυτό αιτούμαστε την συγκατάθεσή σας για την διατήρηση στο αρχείο μας των δεδομένων που συλλέγουμε μέσω της παρακάτω φόρμας επικοινωνίας, με Σκοπό να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με το ενδιαφέρον που εκδηλώσατε.

Τα δεδομένα θα διατηρηθούν για χρονικό διάστημα 3 μηνών. Για τα προσωπικά σας δεδομένα, σας παρέχεται το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής και λήθης, περιορισμού της επεξεργασίας, εναντίωσης στην επεξεργασία και φορητότητας μετά από σχετικό σας αίτημα στην ΒΕΝΕΤΙΑ ΣΙΑΣΤΑΘΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από την εταιρεία ΒΕΝΕΤΙΑ ΣΙΑΣΤΑΘΗ & ΣΙΑ Ο.Ε. θα βρείτε στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της εταιρείας ΒΕΝΕΤΙΑ ΣΙΑΣΤΑΘΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Να διατηρηθούν τα προσωπικά μου δεδομένα για τον παραπάνω σκοπό

Invalid Input