Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ.

Τα σεμινάρια για απόκτηση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος ορίζονται  από την υπ. αριθμ. 73102/715/1988 (Β 302 απόφαση του Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών)  για απόκτηση ΑΔΕΙΑΣ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ για ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΑΜΑΞΩΜΑΤΩΝ (τεχνίτες φανοποιοί) ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΒΑΦΗΣ (τεχνίτες βαφής αυτοκινήτων) όπως και ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΕΡΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (μηχανικοί αυτοκινήτων, τεχνίτεσ τροχών, κλπ)

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ.

• Στα σεμινάρια μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι εργαζόμενοι & οι εργοδότες που επιθυμούν να αποκτήσουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.
• Όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα θα διαρκούν 100 ώρες, εκτός ωραρίου εργασίας στην εκπαιδευτική δομή του Κ.Ε.Κ. ΕΡΕΙΣΜΑ στην οδό ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ 96-98, 262 24 - ΠΑΤΡΑ.

 

 

Υποβάλετε ηλεκτρονική αίτηση για το πρόγραμμα

 

Υποχρεωτικό πεδίο!

Υποχρεωτικό πεδίο!

Invalid Input

Υποχρεωτικό πεδίο!

Invalid Input


Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντική για την εταιρεία ΒΕΝΕΤΙΑ ΣΙΑΣΤΑΘΗ & ΣΙΑ Ο.Ε. και για το λόγο αυτό αιτούμαστε την συγκατάθεσή σας για την διατήρηση στο αρχείο μας των δεδομένων που συλλέγουμε μέσω της παρακάτω φόρμας επικοινωνίας, με Σκοπό να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με το ενδιαφέρον που εκδηλώσατε.

Τα δεδομένα θα διατηρηθούν για χρονικό διάστημα 3 μηνών. Για τα προσωπικά σας δεδομένα, σας παρέχεται το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής και λήθης, περιορισμού της επεξεργασίας, εναντίωσης στην επεξεργασία και φορητότητας μετά από σχετικό σας αίτημα στην ΒΕΝΕΤΙΑ ΣΙΑΣΤΑΘΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από την εταιρεία ΒΕΝΕΤΙΑ ΣΙΑΣΤΑΘΗ & ΣΙΑ Ο.Ε. θα βρείτε στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της εταιρείας ΒΕΝΕΤΙΑ ΣΙΑΣΤΑΘΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Να διατηρηθούν τα προσωπικά μου δεδομένα για τον παραπάνω σκοπό

Invalid Input